Direktlänk till inlägg 1 april 2018

Cool skjorta

Av Patrik sandström - 1 april 2018 17:50

    

Hittade en så jäkla cool skjorta jag skulle vilja men 4000 spän!!


Det råder nog ingen tvivel om att det under den mörka vinterperioden i det land vi lever i fylls generöst utav kläder i gråskala, väldigt mycket svart. Svart är förvisso spännande att experimentera med, i olika material och annat som sätter kontrast i en enda färg. Solstrålarna är dock begränsade under denna period och tillsammans med många svarta, långa rockar kan det bli som tidigare nämnt, väldigt mörkt. Men det är därför våren kommer med härliga trender som låter oss sätta liv på såväl som kläder och natur.


Länge har människan uppskattat blommors närvaro. De doftar gott och kan vara härligt att se på och i vår blommar det inte bara i parken eller ute på trädgården. Mer än någonsin kan blommigt mönster ses på nästan alla typer utav plagg i vår och är galant att på ett lekfullt sätt poppa liv i en vardaglig outfit. Både hos modehus och kedjor kan man hitta vänliga plagg med både mycket eller lite blommor, diskreta eller prints som tar mer plats.


Just ordet “blommig” kan för en del låta lite opassande, eftersom det lätt kan anses vara aningen flamboyant och blommor kanske associeras med en äldre dam, granntanten som brukar fixa i rabatten kanske. Varsamt, det är väl så man får tänka, att inte låta blommorna ta över allt för mycket. Då kan det bli riktigt snyggt, låta en blommig krage titta fram under en mörkare tröja med en skinnjacka över. Eller varför inte markera av med en diffust, blommig scarf?


Jag känner verkligen för något färgstarkt och blommigt men får nog leta upp nån billigare...

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Patrik sandström - 30 maj 2018 13:18


  Majoriteten av män bär skjortor som inte passar dem på det sätt som de borde. Vid första anblicken kanske du tror att en skjorta är en skjorta. Men saken är den att det finns en mängd olika stilar och varianter som ofta skiljer sig åt, oftast vi...

Av Patrik sandström - 30 april 2018 18:47


Mönstret med vattendroppar och grönska är ett persiskt mönster och kom till Europa under 1600-talet. Detta mönster har alltid faschinerat mig och många andra för den delen eftersom det fortfarande lever kvar.   Det har använts till slipsar, till ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards